Szikora Ügyvédi Iroda Logó


Kik vagyunk mi?

Irodánk évek óta foglalkozik fizetésképtelenségi eljárásokkal, bajba jutott gazdasági társaságok ügyeinek kezelésével, avagy feleslegessé vált cégek megszüntetésével. A felszámolók mellett eltöltött számos év garanciát nyújt arra, hogy előrelátó módon kezeljük a már bekövetkezett válsághelyzeteket, vagy éppen megelőzzük, megoldjuk azokat. Ez a tudás sajnos ma hazánkban (sőt az egész világon) alaposan felértékelődött és kétségtelen tény, hogy az elkövetkező időszak sokakat gazdasági működésük átgondolására kényszerít majd.

Ugyancsak hatékonyan tudjuk elősegíteni a válságba jutott cégekkel szembeni követelések érvényesítését, előrelátó cég és adótervezéssel pedig segítünk megakadályozni a hasonló helyzetek elkerülését vagy következményeinek enyhítését.

Irodánk alkalmazottai sem voltak mindig ügyvédek. Így ha úgy érzi komoly bajba jutott, vagy a baj már bekövetkezett, esetleg éppen a baj áldozatává vált, Önnek sem mindegy, hogy a szemléletmód csak ügyvédi, avagy annál valamivel több. Bár csodát nyilván mi sem tudunk tenni és ami történt, az megtörtént, de korántsem mellékes, hogy végül mi lesz egy ügy vége. Ha pedig időben fordul hozzánk, talán a végén még a csoda is bekövetkezhet…

Az évek során megtanultuk, hogyan lehet egy követelést hatékonyan érvényesíteni, egy ingatlant kiüríteni a nem kívánatos személyektől, helyes útra terelni egy háborgó férjet vagy feleséget, megoldani egy tulajdonjogi vagy szerződéses vitát, támogatni egy önkormányzatot, vagy pert indítani és az ellen védekezni. Végső soron pedig megtanultuk, mikor kell valamiről lemondani, ami a pénztárcára nézve legalább olyan fontos tudás.