2020.04.19

Ingatlanpiac

    Bár mindannyian érezzük, hogy ez a "korlátozott" valóság most kicsit más, mint amit eddig életünk során megszokhattunk, de az élet nem állt meg, csak átalakult: eladó ingatlanok voltak, vannak és lesznek, ahogy lesznek mindíg eladók és vevők is. Ugyanúgy, ahogy lesznek ingatlan közvetítők és ügyvédek is. Utóbbiak ráadásul akár együtt, egy irodán belül. A Szikora Ügyvédi Iroda már hosszú évek óta folytat ingatlan-közvetítői tevékenységet, elsősorban újpesti ingatlanok vonatkozásában. Tevékenységünk központjában a családi házas ingatlanok állnak - hiszen ahogy ingatlan közvetítőnk mondani szokta: "arról van mit beszélni" -, de nyilván nem ijedünk meg, ha kevés szóval egy "kevesebbet mutató", ámde mégis egy családnak hosszú évekig otthon adó lakást, vagy éppen egy irodát, üzlethelyiséget kell értékesíteni, a megvásárlásában segíteni. Szolgáltatásainkat természetesen most is folytatjuk, hiszen mint mondtam, az élet nem állt meg. Miben vagyunk mégis mások, mint más irodák?
    Miért minket válasszon, ha ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni, esetleg adásvételi szerződést kötni? Csak néhány példa, a teljesség igénye nélkül: Az első pillanattól - érték megállapítás - a vevők felkutatásán és az eladáson át, egészen az utolsó mozzanatig - birtokba adás - végig kísérjük a teljes ügyletet, vigyázva arra, hogy minden törvényes, jogszerű, gyors és érthető legyen, végül az adásvétel szabályosan, biztonságosan befejeződjön. Erre természetesen most akár úgy is van lehetőség, hogy a személyes kontaktust a minimálisra csökkentsük, vagy egyenesen kizárjuk. Ingatlan-közvetítő kollégánk sok éven át foglalkozott ingatlanvagyon-értékeléssel, így az aktuális piaci helyzeten túlmenően, a hitelintézetek gyakorlatát és az értékelési módszereket (számításokat) is figyelembe tudja venni az érték megállapításnál, mérnöki alapvégzettsége pedig garancia a felkészült szakmai tudásra. A vevők felkutatása során előnyünk, hogy több évtizedre visszanyúló helyismerettel, személyi ismerettel és sok éves közvetítői tapasztalattal rendelkezünk. Az ügylet során a banki vagy a földhivatali ügyintézésbe is besegítünk, de eljárunk akár a közmű szolgáltatóknál vagy a közös képviselőnél is, ha az gyorsítja, elősegíti az ügymenetet. Irodánk bármely kérdés, kérés esetén elérhető, kora reggeltől késő estig, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Ügyvédeink és ügyvédjelöltjeink felkészültek, képzettek, mindvégig gondoskodnak a törvényességről, és szinte bármikor gyors, precíz felvilágosítást tudnak adni minden ügyfelünk részére, akár egy bonyolult jogi probléma megoldásához is. A fentiekben írt, komplex szolgáltatás ellenére, a közvetítői jutalékunk mértéke korrekt, megfizethető, azt mindenkor az "emberi léptékeken" belül tartjuk, igazodva az elvégzett munkához, miközben mindezek ellenére soha nem kérünk ügyfeleinktől kizárólagosságot és nem akadályozunk meg, hogy ügyfelünk akár saját maga értékesítse ingatlanát. Amennyiben nálunk köt adásvételi szerződést, akkor a földhivatali ügyintézés terhét is levesszük a válláról, sőt, hitelfelvétel esetén ügyvédeink a banki hitelfelvétel során is segítenek Önnek abban, hogy mindvégig értse, mit vállal és ne érezze magát kiszolgáltatottnak.
    Változatlanul várjuk tehát Önöket továbbra is Újpest szívében, az Árpád úton, a metró végállomásától kb. 100 méterre lévő irodánkban (1042 Budapest, Árpád út 68-70. A. lph. 1. em. 6.), vagy akár telefonos vagy elektronikus elérhetőségeinken.

E-mail: ingatlan@szikoraugyvediiroda.hu
Központi telefonszám: 06-30-4560889

Vissza a főoldalra